Bedrijfsprofiel

Huiskes Prefab is prefab specialist en produceert op een eigenzinnige manier prefab daken. Onze jonge en groeiende organisatie telt circa 50 werknemers, die dagelijks met hart voor het vak meerdere prefab projecten produceren. Dit alles doen wij in onze moderne fabriek van ruim 5.000 m2 in Tubbergen, met daarnaast een ruim opgezette opslaghal met opslagterrein.

Opdrachtgevers omschrijven Huiskes Prefab als open, eerlijk en makkelijk benaderbaar. In ons bedrijf werkt een vaste kern mensen met jarenlange expertise binnen de prefab industrie. Wij vullen deze kern regelmatig aan met nieuwe medewerkers, die wij vervolgens zelf opleiden. Onze KOMO- en overige certificaten verzekeren opdrachtgevers van een focus op kwaliteit en duurzaamheid.

Eindeloze mogelijkheden in prefab producten

De jarenlange kennis en ervaring binnen Huiskes Prefab staan garant voor kwalitatief hoogwaardige prefab producten. Denk hierbij onder meer aan prefab systeemdaken, dakkapellen, gootrekken, vlieringen en gevelelementen. Kleine en grote aannemers werken graag met ons samen aan diverse projecten; van nieuwbouw tot renovatie en van standaardwoningen tot luxe villa’s.

Met onze opdrachtgevers onderhouden wij korte lijnen, zodat er altijd duidelijkheid is over de voortgang van een project. Ook kunnen we hierdoor snel schakelen en flexibel inspelen op veranderende wensen. Met onze deskundige werkwijze verzorgen wij naar grote tevredenheid van klanten vele prefab producten op jaarbasis.

1

Voorbereiding

Als eerste inventariseren we de wensen en eisen van het project en bekijken we wat de mogelijkheden in de uitvoering zijn. Aan de hand van een tekenprogramma wordt de eerste hand gelegd aan het realiseren van het product. Een goede start gaat immers gepaard met een goede voorbereiding. In deze voorbereidingsfase wordt maatvoering tot in detail uitgewerkt waarna de productie van start kan gaan.

2

Productie

Na de voorbereiding kan worden gestart met de productie van het gewenste onderdeel. Deze productie wordt verzorgd door ons ervaren personeel die alles in werking stellen voor het gewenste eindresultaat. Hierbij maken we gebruik van gemoderniseerde machines waardoor kwaliteit voorop staat.

 

3

Levering richting bouwplaats

Wanneer de producten gereed zijn, vindt transport plaats richting de bouwplaats. We leveren volgens het ‘Just-in-Time’ principe hetgeen inhoudt dat waardoor we al in de voorbereiding onze productie hebben afgestemd op het tijdstip van leveren.

Bij de prefab daken en bijbehorende elementen wordt het transport vanuit de werkplaats richting bouwplaats afgestemd op het gewenste tijdstip.

4

Montage bouwplaats

We beschikken over eigen deskundige montageploegen die de producten op een vakkundige en soepele wijze kunnen monteren. De montage gebeurt (indien noodzakelijk) door onze medewerkers met veel zorg en binnen één dag.

Interesse in prefab?

Neem gerust contact op met onze verkooppartners, zij kunnen je alles toelichten over onze producten

Naar onze verkooppartners