Prefab daken

Steeds meer aannemers en particulieren kiezen voor prefab systeemdaken. En dat is niet zo vreemd. Een prefab dak verzekert je van een uitstekende bouwkwaliteit en kan al in één dag op een huis geplaatst worden. Zo is de woning sneller wind- en waterdicht en is de bouwtijd aanmerkelijk korter. Ook milieuvriendelijkheid en financiële zekerheid zijn grote voordelen van prefab daken.

Naar onze verkooppartners

HuiskesPrefab beschikt over jarenlange ervaring met prefab systeemdaken en produceert deze op eigenzinnige manier in eigen fabriek. Dat betekent niet alleen een kwalitatief hoogwaardig product, maar ook maatwerk in het ontwerp, korte lijnen en een hoge leverbetrouwbaarheid.

Prefab systeemdaken bieden de volgende voordelen:

Versnellen van bouwproces
Vooraf financiële zekerheid
Hoge mate van flexibiliteit
Afwerking met witte zichtzijde mogelijk
Kwalitatief hoogstaand product
Niet afhankelijk van weersinvloeden

Productinformatie

De basis van een prefab systeemkap is een sporenkap, de constructieve delen lopen van muurplaat tot nok, eventueel met extra tussensteunpunten.

Wij leveren onze prefab producten voor zowel complexe als gestandaardiseerde constructies, dit met of zonder montage op de bouwplaats. De producten zijn altijd KOMO-gecertificeerd.

Specificaties

HuiskesPrefab werkt uitsluitend met de beste materialen, zo kunnen we de juiste kwaliteit garanderen. Elk project kan op maat worden geproduceerd middels onderstaande dakopbouw:

  • binnenplaat 11mm Spano Naturel V313 of wit
  • dampkering zware PE-folie
  • sporen in vuren kwaliteit C18/C24
  • hoogwaardige Isover systemroll isolatie
  • hoogwaardige bovenfolie Morgovent-VX
  • vuren tengels/panlatten 22x45mm
  • bij rieten daken 18mm melamine bovenplaat

Eigen 3d engineering

Door jarenlange investering in het tekentraject, zijn we in staat om met korte tekenrondes het tekentraject af te ronden, waarna het tot in detail in 3d wordt uitgewerkt. We beschikken over eigen groep deskundige 3d modelleurs die het 2d tekenwerk weten om te zetten naar een passend 3d model. Uit dit model genereren we vervolgens de productietekeningen en zaagbestanden. Uitwisseling via Bimsight of IFC is standaard.